Viihtyisää asumista maalaishotellissa Petäjävedellä

Kaikki yhteystietomme

Loma-Ässän maalaishotelli tarjoaa viihtyisää asumista Heikkilänperällä, Petäjävedellä. Tunnelmallisessa hotellissamme on kuusi kahden hengen huonetta. Hotellin runkona toimii vanha navetta, josta on remontoitu huolellisesti moderni mutta persoonallinen yöpymispaikka.

 

Tule viettämään virkistävä loma Petäjävedellä! Hotellimme on oiva kohde perheille, pariskunnille, työporukoille, yksin reissaaville ja työmatkalaisille. Hotellimme tiloista löytyy myös karaokelaitteet sekä tanssilava, jotka mahdollistavat viihtyisän illanvieton. Ota yhteyttä ja varaa huone luonnon helmasta, aidosta maalaismaisemasta! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella.

Hinnasto

  • Jaetulla suihkulla (2 henkilöä): 50 €

  • Suihkullinen huone (2 henkilöä): 55 €

Mikäli olet kiinnostunut pidempiaikaisesta majoituksesta, otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme neuvotella sopivasta tarjouksesta. Jos puolestaan haluat järjestää tapahtuman, tai yöpymisesi tarvitsee muita erikoisjärjestelyitä, kerro meille ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Aitat hotellin läheisyydessä

Perheyrityksemme on toiminut täällä jo 80-luvulta saakka. Me haluamme tarjota aitoa suomalaista tunnelmaa ja siksi kesäaikaan hotellimme läheisyydessä on mahdollista yöpyä myös mukavassa aitassa, jossa on saatavilla kaksi kahden hengen huonetta. Aitassa yöpyminen on oikeaa luonnonläheistä yöpymistä!

Tutustu myös vuokramökkeihimme

Hotellimajoituksen lisäksi vuokraamme idyllisiä lomamökkejä järven rannalta. Kun kaipaat hieman enemmän tilaa tai kun haluat esimerkiksi kalastella järvellä käytössäsi olevalla veneellä, tutustu mökkimajoituksiimme!

Lomamökit
Puhelinkuvake

Ota yhteyttä ja tee varaus viihtyisään maalaishotelliimme – me palvelemme kaikkina vuodenaikoina Petäjävedellä!

Tavoitat meidät täältä