Himosässän Lomahuvilat – Huippuluokkaista majoitusta Himoksella

Kaikki yhteystietomme

Petäjäveden maalaishotellin ja vuokramökkien lisäksi Loma-Ässä tarjoaa majoitusta myös Himoksella, Himosässässä. Himosässä tarjoaa käyttöösi upeat lomahuvilat. Ne sijaitsevat Himoksen Golf resort -alueella ja kuuluvat alueen ehdottomiin helmiin!

Huvilat ovat vuokrattavissa vuoden ympäri, ja käytettävissäsi on myös ulkoporeallas. Vuonna 2016 rakennetut paritalohuvilamme mukautuvat monenlaiseen majoitustarpeeseen ja sopivat niin perheiden, kaveriporukoiden kuin työryhmienkin käyttöön. Ota yhteyttä ja varaa lomasi Himoksella!

Tarkemmat majoitustiedot

Himosässä 1 ja 2 sijaitsevat vierekkäin osoitteessa Salavantakunen 10. Mökit löytyvät tien päästä, ja pihassa on runsaasti parkkitilaa. Himosässä 3 sijaitsee osoitteessa Nätkelmäpolku 4. Sänkypaikkoja mökeistä löytyy kuudelle hengelle ja lisäksi joka huoneistosta löytyy levitettävä kahden hengen vuodesohva.

Himosässän kotisivut

Loma erityisjärjestelyillä

Mikäli lomasi kaipaa erityisjärjestelyitä tai olet kiinnostunut esimerkiksi pidempiaikaisesta majoituksesta, ota rohkeasti yhteyttä. Myyntitiimimme tekee sinulle varmasti joustavan tarjouksen. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Himosässä 1: Hannu Ässämäki 040 737 9845 / lomaassa@gmail.com

Himosässä 2: Joonas Ässämäki 040 835 3989 / assamaki@gmail.com

Laskettele Himoksella

Himos tunnetaan parhaiten joko laskettelusta tai bileistä. Laskettelurinteet ovatkin ahkerassa käytössä. Himokselta löytyvät Etelä- ja Keski-Suomen suurimmat, monipuolisimmat ja lumivarmimmat rinteet. Sinun ei siis tarvitse lähteä Keski-Eurooppaan tai edes Lappiin asti päästäksesi nauttimaan laadukkaista rinteistä! Paikalta löytyy myös monenlaisia laskettelun ympärille suunniteltuja tapahtumia, kisoja ja promootioita.  

Juhli ja nauti keikoista

Himos on tunnettu suurista bileistä ja suosittujen artistien keikoista. Himos Areenan lavalla pääset näkemään monet Suomen kuumimmista artisteista. Talvisin keikkoja on lähes joka viikonloppu ja kesäisin eri tapahtumien aikana.

 

Ravintola Rinteen terassilla järjestetään kuuluisat Himos tanssii pöydillä -kisat, jossa after ski -tunnelma repeää täysin hulvattomaksi!

Puhelinkuvake

Tutustu lomahuviloihimme Himoksella tarkemmin Himosässän omilla sivuilla!

Siirry Himosässän sivuille